Lasnamäe Gümnaasium

Menüü: 16.09.2019 - 20.09.2019
Esmaspäev, 16.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kanakaste porgandi ja ubadega150155,96,48143
2. Keedetud kartulid1001,910,116,8177,7
3. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
4. Aurutatud hirss köögiviljadega601,971,4510,6365,1
5. Valge peakapsasalat värske kurgi- ja maisiga600,713,144,1149
6. Peedisalat päevalilleseemnetega601,083,415,9860,7
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
8. Tee suhkruga/ suhkruta2000010,3342,3
9. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik604,480,9929,43148,2
10. Õun1000013,153,7
30,7119,73128,28835,3
Teisipäev, 17.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kodune seljanka2507,0112,9811,34195,9
2. Riisipuder marjakisselliga2002,964,8849,86262
3.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
4.  Rukkileib301,920,2416,0275,8
5. Must rukkileib 100,660,135,124,8
6. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
7. Köögiviljalõigud (kapsas, porgand)1001,140,357,4338,4
18,9221,99103,17705,1
Kolmapäev, 18.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes15010,0412,213,54210,2
2. Kartulipüree1002,083,7414,31102
3. Sõmer tatar / kruubipuder1002,752,7418,53112,7
4. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega600,812,561,9935,3
5. Porgandi - ananassisalat600,5425,0541,5
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
7. Mahlajook2000,480,0620,8888,1
8. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik605,162,6728,64163,4
9. Pirn1000,40,410,648,8
25,5628,97118,35859,5
Neljapäev, 19.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Koorene kalakaste (lõhe,valge kala)15011,510,676,26172
2. Keedetud kartulid1001,910,116,8177,7
3. Kuskuss keedetud500,8618,1346,1
4. Sõmer riis501,131,0713,369,1
5. Hapukurgi-peedisalat600,742,234,9944,2
6. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega600,851,543,5732,4
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
8. Piparmünditee 2000011,0245,2
9. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik503,740,8224,53123,5
10. Melon1000,40,13,818,2
24,4220,1397,2685,8
Reede, 20.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pastaroog  hakkliha-ja köögiviljadega25013,4614,7240,18356,9
2. Valge peakapsasalat tilliga600,632,512,8537,6
3. Porgandi - kõrvitsasalat600,542,66,954,7
4. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
5. Rukkileib/Seemneleib/Täisterasepik504,222,7922,2134,2
6. Marjajook2000,360,2413,5659,3
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
24,4326,2899,11750,9
Keskmine:24,823,42109,22767,31