Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium Lenderi maja

Menüü: 18.01.2021 - 22.01.2021
Esmaspäev, 18.01.2021
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Penneroog kanaliha ja aedviljadega (G,L)28017,1517,8748,9437
2. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga600,642,532,9138,1
3. Peedisalat600,881,957,0850,8
4. Hibiskuse tee2000,090,039,5139,7
5.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
6.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
7. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
8. Õun ja kaalika lõigud1500,50,1518,9481,1
26,8726,1114,51822,4
Teisipäev, 19.01.2021
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Värskekapsaborš hapukoorega (L)3006,6113,7316,99224,4
2. Kakaokissell moosiga (L)2506,163,9568,51342,9
3.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1504,953,97,286,1
4. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
5. Leiburi Kaerasepik (G)201,920,828,6250,8
21,6222,77116,63778,6
Kolmapäev, 20.01.2021
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakklihakaste (G.L)1306,6611,684,91156,1
2. Keedetud kartulid1001,910,116,8177,7
3. Sõmer riis601,351,2815,9682,9
4. Hapukapsasalat rohelise sibulaga600,563,123,2744,7
5. Porgandisalat mahlaga600,560,226,1129,4
6. Vaarikajook2000,580,2913,1659
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1203,963,125,7668,9
8.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
9. Leiburi Kaerasepik (G)201,920,828,6250,8
10. PRIA koolipuuvili / köögivili:  redis
19,872188,55639,8
Neljapäev, 21.01.2021
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Küpsetatud heigifilee koorekastmes (G,L)1308,028,425,37133,2
2. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
3. Kartulipüree (L)1002,12,6714,5292,9
4. Valge redise, varssellerisalat õuntega ja ürdikastmega600,73,13,9447,9
5. Peedi - ja marineeritud kurgi salat600,630,115,7727,3
6. Mustsõstrajook2000,350,1315,2265,1
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
9. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
21,2820,1599,95684,5
Reede, 22.01.2021
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliha - värskekapsahautis1806,168,678,23139,6
2. Sõmer riis1503,393,2139,91207,3
3. Keedetud kartulid801,530,0813,4562,2
4. Porgandisalat oliiviõliga600,573,234,3950,3
5. Hapukurgisalat hiinakapsa- ja tilliga600,533,121,4737,2
6. Soe mahlajook2000,760,0924,68105,2
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
9. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
10. Apelsin ja valgekapsa lõigud1501,830,2214,7269,9
21,9922,19135,37851,5
Keskmine:22,3322,44111755,34