Tallinna Linnamäe Vene Lütseum. Läänemere

Menüü: 15.04.2019 - 19.04.2019
Esmaspäev, 15.04.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Veiselihakaste15011,0812,764,5182,5
2. Tatrapuder, sõmer1003,623,4620,16129,6
3. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
4. Valge peakapsasalat värske kurgi- ja maisiga600,713,144,1149
5. Peedisalat päevalilleseemnetega601,083,415,9860,7
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
7. Tee suhkruga/ suhkruta2000010,3342,3
8.  Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
9. Kodune sepik 201,940,68,4248,1
10. Must rukkileib 100,660,135,124,8
11. Melon1000,40,13,818,2
27,4128,69107,75821
Teisipäev, 16.04.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Köögiviljasupp hakklihaga3007,7210,318,2202,1
2. Panna cotta2009,7117,0422,1289
3.  Rukkileib301,920,2416,0275,8
4. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
5. Must rukkileib 100,660,135,124,8
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%2006,65,29,6114,8
7. Pirn1000,40,410,648,8
28,9434,1390,24806
Kolmapäev, 17.04.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Koorene kanaliha aedviljadega15013,826,935,26142,7
2. Keedetud kartulid1001,910,116,8177,7
3. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
4. Värske kurgi- tomatisalat hiinakapsaga ja tilliga.601,032,593,0640,8
5. Porgandisalat oliiviõliga600,572,634,4244,9
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%2006,65,29,6114,8
7. Mahlajook2000,480,0620,8888,1
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib/ Must leib/ kaerasepik604,480,9929,43148,2
9. Õun1000013,153,7
31,1520,63129,16849,1
Neljapäev, 18.04.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Sealiha seenekastmes15020,5617,623,56262,7
2. Tatrapuder, sõmer1003,623,4620,16129,6
3. Täistera makaronid, keedetud1003,63,9420,38135
4. Valge redise salat õunte ja hapukoorega600,580,944,9831,5
5. Hapukapsa porgandisalat õlikastmega600,523,143,8146,9
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%2006,65,29,6114,8
7. Marjajook2000,360,2413,5659,3
8. Rukkileib/Seemneleib/Täisterasepik605,063,3426,63161
9. Puuvili1000013,153,7
40,8937,87115,78994,6
Keskmine:32,130,33110,73867,7