Tallinna Mahtra Põhikool

Menüü: 14.10.2019 - 18.10.2019
Esmaspäev, 14.10.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Praetud kanakotlet7011,82,587,42102,7
2. Hapukoorekaste400,662,951,7237,2
3. Tatrapuder, sõmer802,892,7616,12103,7
4. Keedetud makaronid, täistera803,062,2520,19116,2
5. Peedisalat salatikastmega600,830,756,3936,6
6. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga600,642,532,9138,1
7. Piparmünditee, vähese suhkruga/suhkruta2000,040,027,8932,7
8.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
9.  Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
10. Kodune sepik 201,940,68,4248,1
11. Apelsin1501,650,1515,4571,5
29,1917,55105,27714,5
Teisipäev, 15.10.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Oblikasupp sealihaga, munaga3306,8512,9718,4224,2
2. Riisipuder võiga2206,897,4158,83338,3
3. Must rukkileib 301,980,3815,374,4
4. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
5. Õun ja paprikaribad1500,550,118,4979
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
21,4924,28124,43824,1
Kolmapäev, 16.10.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Guljašš sealihast 1309,9312,615,91182,2
2. Täisterapasta903,732,5921,23126,4
3. Tatrapuder, sõmer802,892,7616,12103,7
4. Porgandisalat astelpajumarjadega600,572,657,256,5
5. Värske kurgi- ja redisesalat maitserohelisega600,492,492,2634,4
6. Soe mahlajook2000,760,0924,68105,2
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
8.  Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
9. Südamesepik 2020,628,7850
10. PRIA koolipuuvili / köögivili : kaalikas
26,0526,78104,93786
Neljapäev, 17.10.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Küpsetatud heigifilee koorekastmes1409,885,265,6112,4
2. Kartulipüree1002,083,7414,31102
3. Sõmer riis801,811,7121,29110,6
4. Hapukapsasalat punase paprika- ja värske kurgiga600,523,112,3440,6
5. Redisesalat hapukoorega600,661,073,0125
6. Mustsõstrajook2000,350,1315,2265,1
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
8. Must rukkileib 301,980,3815,374,4
9. Kodune sepik 201,940,68,4248,1
22,5318,5990,28635,4
Keskmine:24,8221,8106,23740