Tallinna Humanitaargümnaasium

Menüü: 19.02.2018 - 23.02.2018
Esmaspäev, 19.02.2018
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Ahjuviinerid9010,814,856,75210,1
2. Tatrapuder,sõmer1504,745,0126,37174,2
3. Aedvilja toorsalat (tomat,paprika, hiinakapsas,kurk, till) 500,521,633,732,5
4. Tee sidruniga2000,050,0214,2758,8
5. Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
6. Õuna sektorid1200,240,4322,898,5
18,7222,3187,83644,3
Teisipäev, 20.02.2018
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pelmeenid hapukoorega20018,6220,2527,17376,1
2. Värske kurgi lõik500,30,051,056
3. Suvemarja tee 2000013,4855,3
4. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
5. Puuvili1500,30,5428,5123,1
21,1421,6678,82611,3
Kolmapäev, 21.02.2018
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Piima-riisisupp2808,637,7149,12308,5
2. Võileib singi ja juustuga505,936,5812,02134,7
3. Mahlajook2000,480,0620,8888,1
4. Leiburi rukkileib, täistera301,920,2416,0275,8
5. Puuvili1200,240,4322,898,5
17,1915,01120,84705,5
Neljapäev, 22.02.2018
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kotlet sea-ja veisehakklihast8013,6165,38226,6
2. Täistera makaronid, keedetud1506,244,3835,42211,5
3. Värske kurgi -tomati-redisesalat500,412,082,0329,4
4. Mahlajook2000,480,0620,8888,1
5. Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
23,122,8877,65625,8
Reede, 23.02.2018
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pannkoogid koduaiamoosiga1607,4812,5645,48334
2. Tee sidruniga2000,050,0214,2758,8
3. Puuvili1500,30,5428,5123,1
7,8213,1288,25515,9
Keskmine:17,591990,68620,57