Tallinna Pae Gümnaasium

Menüü: 10.11.2025 - 14.11.2025 Eelmine nädal
Esmaspäev, 10.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes (G,M,L)( veise- ja seahakkliha, sibul, kaerasepik,muna)1006,78,149,03140,1
2. Kartulipüree (L)801,441,111,0661,4
3. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega700,991,794,1637,8
4.  Piim 2,5%(L)1504,85,257,298
5. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)302,271,413,878,8
16,1817,6845,25416,3
Teisipäev, 11.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kreemjas pastaroog köögiviljade ja kanalihaga (G,L)23015,5417,0723,73319,8
2. Värske salat601,193,271,8642,9
3. Kakao (L)1504,022,7114,68101,9
4. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)201,91,38,0452,8
22,6524,3548,31517,4
Kolmapäev, 12.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Piima-riisisupp (L)2306,956,0839,68247,7
2. Keefiri-marjasmuuti (L)1504,043,1415,59109,6
3.  Piim 2,5%(L)1003,23,54,865,4
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)302,271,413,878,8
16,4614,1173,87501,5
Neljapäev, 13.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Makaronid juustuga (G,L)1808,5910,2433,34267,1
2. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
3. Jook värsketest marjadest2000,40,2313,1757,8
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)302,271,413,878,8
11,8814,9963,72449,4
Reede, 14.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliharisoto köögiviljadega(veise- ja seahakkliha, sibul, porgand, roheline hernes)2007,3610,6136,5278,5
2. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
3.  Piim 2,5%(L)1504,85,257,298
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)302,271,413,878,8
15,0520,3860,91500,9
Keskmine:16,4518,358,41477,1

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja