Tallinna Mahtra Põhikool

Menüü: 23.11.2020 - 27.11.2020
Esmaspäev, 23.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Paneeritud   kanašnitsel7012,118,727,87163
2. Külm kaste ürtidega (L)400,878,274,4398,6
3. Tatrapuder, sõmer1003,623,4620,16129,6
4. Täisterapasta (G)803,322,318,87112,4
5. Tomati - kurgi - kapsasalat600,781,092,7224,5
6. Peedisalat salatikastmega600,830,756,3936,6
7. Suvemarja tee 200007,1929,5
8.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
9. Leiburi Rukkileib (G)301,920,2416,0275,8
10. Kodune sepik (G)302,910,912,6372,1
11. Õun ja porgandi lõigud1500,50,219,1482,4
30,1628,53120,21881,9
Teisipäev, 24.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Rassolnik hapukoorega (G,L)3005,1215,2323,1257,3
2. Kohupiimavaht maasikatega (L)1605,0910,7919,68201,9
3.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)2006,65,29,6114,8
4.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
5. Kodune sepik (G)302,910,912,6372,1
6. Apelsin ja redise lõigud1502,070,1916,979,6
24,1632,6795,87796
Kolmapäev, 25.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Guljašš sealihast (G,L)1309,9312,615,91182,2
2. Tatrapuder, sõmer1003,623,4620,16129,6
3. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
4. Hiinakapsasalat maisi, tilli ja paprikaga601,142,013,9339,5
5. Valge redise salat õunte ja hapukoorega (L)600,580,944,9831,5
6. Vaarika mahlajook 20010,0629123,6
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8. Rukkileib/Seemneleib/Täisterasepik605,063,3426,63161
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: tomat
26,8927,16122,02863,1
Neljapäev, 26.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Küpsetatud kalafileepulgad (G)708,748,3210,1154,7
2. Üleküpsetatud heigifilee 404,611,691,5541
3. Tar-tar kaste (jogurti baasil) (L)401,030,682,4420,5
4. Kartulipüree (L)1202,523,217,42111,5
5. Sõmer riis801,811,7121,29110,6
6. Porgandi - pirni - paprikasalat mahlaga600,470,215,1625,1
7. Värske kurgi- ja punase redisesalat maitserohelisega600,492,492,2634,4
8. Tee sidruniga vähese suhkruga 2000,070,0313,4955,9
9.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1504,953,97,286,1
10. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
11. Südamesepik (G)3030,9313,1774,9
29,6823,54109,37789
Reede, 27.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliharisoto köögiviljadega2809,6314,950,09383,4
2. Hiinakapsasalat maisi, tilli ja paprikaga601,142,013,9339,5
3. Porgandisalat oliiviõliga600,573,234,3950,3
4. Soe mahlajook2000,760,0924,68105,2
5.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1504,953,97,286,1
6. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
7. Leiburi Kaerasepik (G)302,881,2312,9376,3
8. Pirn1000,40,410,648,8
22,3126,14129,12864
Keskmine:26,6427,61115,32838,78