Tallinna Mahtra Põhikool

Menüü: 24.11.2025 - 28.11.2025 Eelmine nädal
Esmaspäev, 24.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kanakaste (G,L)14013,975,485,9132,4
2. Sõmer riis801,811,7121,29110,6
3. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
4. Marjajook suhkruta2000,05015,4563,6
5. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)403,021,8618,4105,1
19,4712,1764,45457,3
Teisipäev, 25.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pastaroog  hakkliha-ja köögiviljadega(G,L)(veise- ja seahakkliha, porgand, sibul)2308,4913,336,2306,9
2. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
3.  Piim 2,5%(L)1504,85,257,298
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)403,021,8618,4105,1
16,9323,5465,21555,7
Kolmapäev, 26.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Sealiha koorekastmes (G,L)13010,6614,23,65190,7
2. Tatrapuder,sõmer802,92,7716,13103,7
3. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
4. Tee suhkruta2000013,4855,3
5. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)403,021,8618,4105,1
17,221,9555,08500,5
Neljapäev, 27.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kana-köögiviljarisoto 23011,1313,1137,54321,5
2. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
3. Piparmünditee suhkruta2000012,0749,5
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)403,021,8618,4105,1
14,7718,171,42521,7
Reede, 28.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakklihakaste (G.L)(veise- ja seahakkliha, sibul)1306,845,842,7893,7
2. Kuskuss (G,SO,SN)801,221,0611,5562,2
3. Värske köögiviljasalat 600,623,133,4145,6
4. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)302,271,413,878,8
5.  Piim 2,5%(L)1504,85,257,298
15,7416,6638,74378,4
Keskmine:16,8218,4858,98482,7

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja