Ehte Humanitaargümnaasium

Menüü: 10.11.2025 - 14.11.2025 Eelmine nädal
Esmaspäev, 10.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliha-oapada köögiviljadega (G)(veise- ja seahakkliha, paprika, suvikõrvits, porrulauk)1405,112,6411,291,4
2. Keedetud makaronid (G)903,442,5322,72130,8
3. Keedetud kartulid801,530,0813,4562,2
4. Porgandisalat seemnetega601,634,594,567,8
5. Peedisalat köömnetega801,144,318,4579,4
6. Kapsas, Kõrvits, Porgand, maitseroheline600,420,174,0620
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1504,83,757,284,1
8. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
9. Õun (pr)50006,5526,9
10. Mandariini ja varsselleri lõigud (SR)500,210,093,9317,8
11. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Kodune kaste (sealihast) (G,L)
14. Taimetoit: Hautatud värske kapsas ja porgand
23,2223,4698,94719
Teisipäev, 11.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kodune seljanka (L,G) ( sealiha, kanaliha, kartul, sibul, tomatipasta)2809,5314,0317,29240,5
2. Mustsõstra mannavaht (G)1803,870,4756,07250,1
3. Seemnesegu 81,844,331,353,1
4. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Maitsestamata jogurt 2,5%501,731,252,3828,4
5. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
6. Köögiviljalõigud: kaalikas, jääsalat, porgand600,610,23,9820,7
7. Apelsini viilud600,880,088,2438,1
8. LISAKS ON VALIKUS :
9. Taimetoit: Köögiviljasupp lihata (porgand, porru, kartul)
23,223,59109,36762,9
Kolmapäev, 12.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pilaff kanalihaga28015,4715,146,47394,4
2. Soe piimakaste (G,L)400,980,672,2819,6
3. Keedetud kartul 
4. Metsik riis, keedetud
5. Kõrvitsa - porgandisalat 600,530,188,4538,5
6. Punane kapsas, jääsalat, kapsas, maitseroheline601,12,593,9844,9
7. Valge redisesalat700,550,085,2724,6
8. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Maitsestamata jogurt 2,5%1505,183,757,1385,3
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
10. Õuna- ja kaalika lõigud800,560,177,2333,5
11. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
12. Pirn (pr)700,310,318,1537,6
13. LISAKS ON VALIKUS :
14. Hakklihakaste porgandiga (G,L)(veise- ja seahakkliha, sibul)
15. Taimetoit: Läätsed köögiviljadega (porgand, paprika, tomat, sibul)
29,6328,14105,86817,2
Neljapäev, 13.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kala Poola kastmes (valge kalafilee, ) (G,L,M,K)16014,447,834,5150,5
2. Sõmer riis902,031,9223,95124,4
3. Kartulipüree (L)901,621,2412,4369,1
4. Punase kapsa salat hapukoorega (L)700,652,914,4948,2
5. Porgandisalat pohladega700,653,095,1852,7
6. Kapsas, redis, porgand700,930,19317,9
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1504,83,757,284,1
8. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
9. Köögiviljalõigud: kaalikas, porgand, valge redis600,60,173,7819,5
10. Meloni ja õuna lõigud500,110,034,5719,4
11. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Paneeritud valge kalafilee (G,K,M)
14. Taimetoit: Hautatud aedviljad (suvikõrvits,paprika,porgand)
30,7726,4385,98724,5
Reede, 14.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Sealiha õunte ja ingveriga kastmes(G,L)(Sealiha, nisujahu, õun, ingver, piim2,5%)14012,9913,8712,62234
2. Keedetud kartul 801,530,0813,4562,2
3. Odrakruubipuder, sõmer (G)801,991,7416,3491,4
4. Kaalika-punase kapsa salat mustade ploomidega600,720,188,7940,6
5. Riivitud keedupeet 601,454,146,169,5
6. Hiinakapsas, kõrvits, punane paprika, maitseroheline600,730,132,8916,1
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
8. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
9. Meloni ja kaalika lõigud500,320,092,6913,2
10. Apelsini ja punase kapsa lõigud500,450,095,3324,5
11. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Küpsetatud kalafilee koorekastmes (G,L,K)
14. Taimetoit: Köögiviljapada
15. Porgand (pr)
26,7226,8887,51718,3
Keskmine:26,7125,797,53748,39

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja