Ehte Humanitaargümnaasium

Menüü: 13.10.2025 - 17.10.2025
Esmaspäev, 13.10.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kana-köögiviljarisoto 25012,114,2540,81349,5
2. Soe piimakaste (G,L)501,230,842,8524,5
3. Valge peakapsasalat 700,752,953,444,4
4. Porgandisalat jogurtikastmega700,721,817,0548,7
5. Kapsas, redis, peet, maitseroheline700,760,134,5823,1
6. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
7. Hibiskuse tee suhkruta1800,080,038,5635,7
8. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
10. Õuna ja pirni sektorid500,10,15,9325,6
11. Köögiviljalõigud: kaalikas, porgand, valge redis500,50,143,1516,2
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Sõmer riis
14. Keedetud kartulid
15. Bolognese kaste (G) ( veise- ja seahakkliha, sibul, tomat)
16. Taimetoit: Kuskuss köögiviljadega (G,SO)
22,9533,13100,3813,5
Teisipäev, 14.10.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Rassolnik (G)(lihaga)3005,186,3321,7169,1
2. Banaani-jogurti magustoit (L)1806,793,6431,28189,9
3. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%501,61,252,2527,4
4. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)605,693,8924,12158,4
5. Õuna ja pirni sektorid1000,20,211,8551,3
6. Köögiviljalõigud: kaalikas, porgand, valge redis500,50,143,1516,2
7. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
8. LISAKS ON VALIKUS :
9. Taimetoit: Kõrvitsapüreesupp
21,118,1595,15645,5
Kolmapäev, 15.10.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliha- pastaroog köögiviljadega (G,L)(veise- ja hakkliha, sibul, tomat)26012,111,8145,66346,7
2. Jogurtikaste ürtidega (L)501,482,374,446,2
3. Peedisalat apelsini ja õuntega800,932,289,5664,2
4. Kapsa - köögiviljasalat 801,292,123,6139,8
5. Kapsas, Kõrvits, Porgand, maitseroheline800,560,235,4226,6
6. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
7. Soe marjajook2000,760,0924,68105,2
8. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Maitsestamata jogurt 2,5%501,731,252,3828,4
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
10. Õun (pr)50006,5526,9
11. Köögiviljalõigud: porgand, kaalikas, varsseller (SR)500,480,173,5618,1
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Tatrapuder,sõmer
14. Keedetud kartul 
15. Sealihakaste porgandi ja punaste ubadega (G,L)
16. Taimetoit: Hautatud aedviljad (suvikõrvits,paprika,porgand)
24,4331,96127,39919,7
Neljapäev, 16.10.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Küpsetatud kalakotlet(G,K)506,245,957,21110,5
2. Koorekaste (G,L)400,51,181,5319,3
3. Kartuli-porgandipüree (L) 1001,75,1511,47102
4. Kuskuss (G,SO,SN)801,221,0611,5562,2
5. Kõrvitsa puuviljasalat astelpaju- ja meega.800,430,849,9450,3
6. Porgandisalat 700,650,257,1334,3
7. Punane kapsas, kõrvits, porgand800,874,188,2376,1
8. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
9. Tee sidruniga suhkruta2000,140,050,583,5
10. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
11. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)454,272,9218,09118,8
12. Apelsini ja õuna lõigud800,440,049,3640,6
13. Köögiviljalõigud: paprika, jääsalat, porgand500,530,143,1216,3
14. LISAKS ON VALIKUS :
15. Aurutatud valge kala (K)
16. Taimetoit: Kapsahautis 
17. Kaalikas(pr)
18,9831,492,1747,4
Reede, 17.10.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Koorene sealiha köögiviljadega (L,G,SR)1508,665,8911,58137,8
2. Sõmer riis902,031,9223,95124,4
3. Keedetud pasta (G)903,412,5219,42117
4. Kapsa - köögiviljasalat 600,971,592,7129,9
5. Kapsas, redis, peet, maitseroheline800,870,155,2326,4
6. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
7. Apelsinijook2000,08032,08131,9
8. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)454,272,9218,09118,8
10. Õuna ja pirni sektorid500,10,15,9325,6
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Linnuliha- köögiviljahautis (G)
13. Taimetoit: Läätse dhal (Läätse-tomati hautis)
14. Porgand (pr)
22,3724,73122,87825,5
Keskmine:21,9727,87107,56790,3

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja