Ehte Humanitaargümnaasium

Menüü: 17.11.2025 - 21.11.2025 Eelmine nädal
Esmaspäev, 17.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakkliha- pastaroog köögiviljadega (G,L)(veise- ja hakkliha, sibul, tomat)25011,6411,3643,9333,3
2. Valge peakapsasalat ürtidega700,772,613,4241,4
3. Valge redisesalat hapukoorega (L)600,671,073,4226,8
4. Hapukapsas, porgand, redis600,523,123,7146,3
5. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
6. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%1504,83,756,7582,2
7. Leivatoodete valik (kaks sorti)(G)403,021,8618,4105,1
8. Köögiviljalõigud: porgand, kaalikas,valge redis, seller600,820,162,3414,5
9. Pirni ja punase kapsa lõigud 600,190,246,4429,5
10. LISAKS ON VALIKUS :
11. Linnuliha magus-hapukastmes (G)
12. Riis köögiviljadega 
13. Keedetud kartulid
14. Taimetoit: Läätsepada suvikõrvitsa ja kookospiimaga
22,8132,5789,87764,9
Teisipäev, 18.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kana- nuudlisupp (G)3006,738,8528,21225,5
2. Kohupiimavaht marjakisselliga (L)1806,219,4829,26233,6
3. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%1504,83,756,7582,2
4. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
5. Apelsini ja jääsalati lõigud700,810,114,9724,7
6. Meloni ja kaalika lõigud700,450,123,7718,5
7. Seemnesegu 51,152,70,8133,2
8. LISAKS ON VALIKUS :
9. Taimetoit: Köögiviljapüreesupp
10. Valge peakapsas (pr)
23,9527,6189,86723,4
Kolmapäev, 19.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Linnulihakaste köögiviljadega (L,G)1508,489,8412,71178,4
2. Tatrapuder,sõmer903,263,1118,15116,7
3. Keedetud kartulid651,240,0710,9250,5
4. Kaalika- porgandisalat 700,770,2112,8757,9
5. Hiinakapsasalat porruga ja ürdikastmega 6012,353,7541,4
6. Kapsas, redis, porgand700,930,19317,9
7. Salatikaste, seemned 180,347,561,3377,1
8. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
10. Köögiviljalõigud: paprika, jääsalat, porgand700,740,24,3722,8
11. Õuna lõigud70009,1737,6
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Sealihakaste porgandi ja punaste ubadega (G,L)
14. Taimetoit: Oapilaff
23,128,0298,77760,2
Neljapäev, 20.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kalakotlet  (G,K,M)506,721,892,2354,3
2. Kartulipüree (L)901,621,2412,4469,1
3. Kuskuss (G,SO,SN)901,371,191369,9
4. Paprika - hiinakapsasalat701,173,023,5847,5
5. Hapukapsa -peedisalat700,782,245,9848,6
6. Kapsas,kaalikas, peet800,640,236,1730,1
7. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
8. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1504,83,757,284,1
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
10. Köögiviljalõigud: paprika, jääsalat, porgand700,740,24,3722,8
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Valge kalafilee köögiviljadega, punase kastmega (G,L,K) 
13. Taimetoit: Kinoa pada köögiviljadega
22,9625,3876,55644
Reede, 21.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pilaff sealihast26013,216,1344,54386,7
2. Jogurtikaste ürtidega (L)300,891,422,6427,7
3. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad)600,512,552,5836,4
4. Porgandi-õuna salat 500,340,144,9623
5. Peakapsas, hapukapsas, porgand, kaalikas500,50,122,7614,5
6. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1504,83,757,284,1
8. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
9. Köögiviljalõigud: frillice salat, tomat700,880,183,9921,6
10. Pirni ja mandariini lõigud700,210,187,0731,5
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Keedetud kartulid
13. Tatrapuder,sõmer
14. Kanakaste (G,L)
15. Taimetoit: Köögivilja wok riisiga (lillkapsas, suvikõrvits, paprika, tomat)
25,4935,4593,3816,7
Keskmine:23,6629,8189,67741,85

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja