Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasiumi Juhkentali maja

Menüü: 23.11.2020 - 27.11.2020
Esmaspäev, 23.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Guljašš sealihast (G,L)1309,9312,615,91182,2
2. Sõmer riis / tatar1804,413,2933,79187,2
3. Peedisalat salatikastmega600,830,756,3936,6
4. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga600,642,532,9138,1
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 2000,070,0313,4955,9
6.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
7.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
8. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
9. Õun1500019,6580,6
23,522,77109,3756,2
Teisipäev, 24.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kuldne kalasupp (lõhefileest)30010,2513,0712,39214,4
2. Kohupiimavaht marjakisselliga 2508,6313,1740,02321,9
3. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
4. Leiburi Kaerasepik (G)201,920,828,6250,8
5.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1504,953,97,286,1
6. Köögiviljalõigud (kapsas, porgand)1501,720,5211,1457,6
29,4431,8694,67805,2
Kolmapäev, 25.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Böfstroogonov veiselihast (G,L)1309,5911,34,67163,6
2. Täisterapasta (G)1004,142,8823,59140,5
3. Tatrapuder, sõmer903,263,1118,14116,6
4. Hapukurgi-peedisalat600,742,234,9944,2
5. Kapsa - kurgisalat viinamarja ja õlikastmega600,783,174,5751,4
6. Vaarikajook2000,580,2913,1659
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
9. Südamesepik (G)2020,628,7850
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: porgand
26,7526,5696,64752,9
Neljapäev, 26.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Praetud kalaburger (G)708,748,3210,1154,7
2. Tar-tar kaste (jogurti baasil) (L)300,780,511,8315,4
3. Kartulipüree (L)1503,15421,78139,4
4. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
5. Aurutatud peedikuubikud 601,352,927,6163,9
6. Hiinakapsasalat õuna,viinamarja, maisi- ja jogurtikastmega (L)601,050,34,7126,4
7. Mustsõstrajook2000,350,1315,2265,1
8.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
9. Must rukkileib (G)301,980,3815,374,4
10. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
24,921,9116,38782,9
Reede, 27.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Sardellid607,2124,5159,6
2. Bešamellkaste (G,L)400,952,962,3841,2
3. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
4. Ahjukartulid1001,86,3315,92131,5
5. Roheline salat värskete köögiviljadega6011,662,529,9
6. Peedi - ja marineeritud kurgi salat600,630,115,7727,3
7. Piparmünditee, vähese suhkruga/suhkruta2000,040,027,8932,7
8.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
9. Triinu rukkileib (Leibur) (G)301,560,4513,264,7
10. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
20,6728,8891,99730,5
Keskmine:25,0526,39101,8765,55