Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasiumi Juhkentali maja

Menüü: 16.09.2019 - 20.09.2019
Esmaspäev, 16.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kanafrikassee juustuga15013,39,924,26164,3
2. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
3. Täisterapasta602,491,7314,1584,3
4. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat601,032,593,0640,8
5. Peedisalat kreeka pähklitega601,34,755,4471,9
6. Tee sidruniga vähese suhkruga 2000,070,0313,4955,9
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
8.  Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
9. Kodune sepik 201,940,68,4248,1
10. Ploomid1501,20,915,1575,4
29,2625,62109,33806,5
Teisipäev, 17.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kodune seljanka3008,4115,5713,61235,1
2. Lihapirukas (tk)1 tk8,176,1831,18218,8
3. Must rukkileib 301,980,3815,374,4
4. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
5.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1504,953,97,286,1
6. Õun ja kaalika lõigud1500,50,1518,9481,1
25,932794,85746,3
Kolmapäev, 18.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hautatud sealiha tomati-ja sibulaga1259,039,994,48148,3
2. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
3. Keedetud kartulid601,150,0610,0846,6
4. Aedvilja toorsalat (tomat,hiinakapsas, till) 600,82,572,9739,3
5. Porgandisalat mahlaga600,760,246,1130,4
6. Vaarikajook2000,580,2913,1659
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1203,963,125,7668,9
8.  Leiburi Eesti rukkileib302,370,3613,9570,3
9. Leiburi Kaerasepik 201,920,828,6250,8
22,8219,5891,74651,8
Neljapäev, 19.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kodunepraad sealihaga28012,4515,7227,03308,1
2. Peedi - ja marineeritud kurgi salat600,630,115,7727,3
3. Valge peakapsasalat värske kurgi-, redise- ja tilliga600,733,133,2645,4
4. Mahlajook2000,480,0620,8888,1
5.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
6. Must rukkileib 301,980,3815,374,4
7. Kodune sepik 201,940,68,4248,1
21,5122,685,45648,7
Reede, 20.09.2019
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Praetud kalaburger708,748,3210,1154,7
2. Tar-tar kaste (jogurti baasil)501,290,853,0525,7
3. Kartulipüree1002,083,7414,31102
4. Sõmer riis601,351,2815,9682,9
5. Porgandisalat oliiviõliga600,573,234,3950,3
6. Hapukurgisalat porru- ja ürdikastmega600,593,131,7638,7
7. Suvemarja tee 200007,1929,5
8.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%1003,32,64,857,4
9. Rukkileib/Seemneleib/Täisterasepik504,222,7922,2134,2
10. Melon ja redise lõigud1500,970,176,1830,9
23,1226,189,93706,2
Keskmine:24,5324,1894,26711,89