Ehte Humanitaargümnaasium

Menüü: 05.05.2025 - 09.05.2025
Esmaspäev, 05.05.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kanakaste porgandi ja ubadega (G,L)15014,8110,985,72186,3
2. Sõmer riis1002,262,1426,61138,2
3. Keedetud kartul 1001,910,1116,8177,7
4. Porgandisalat 800,750,298,1539,2
5. Peedisalat salatikastmega801,111,018,5248,8
6. Valge peakapsas, porgand ja kaalikas800,933,846,2565,1
7. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
8. Tee sidruniga suhkruta2000,140,050,583,5
9. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%501,61,252,2527,4
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
11. Õun (pr)70009,1737,6
12. Köögiviljalõigud: paprika, jääsalat, porgand600,640,173,7419,5
13. LISAKS ON VALIKUS :
14. Azuu sealihast (G)
15. Taimetoit: Köögiviljakarri kookospiimaga (porro, porgand, suvikõrvits, kikerhernes, lillkapsas)
28,3130,81105,37834,6
Teisipäev, 06.05.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1.  Ungaripäraselt guljašš-supp hapukoorega (L)3006,9210,4218,24200,1
2. Mustsõstra mannavaht (G)1803,870,4756,07250,1
3. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
4. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
5. Söögipeet (pr)500,630,114,9423,8
6. LISAKS ON VALIKUS :
7. Taimetoit: Peedisupp
17,7615,48101,74634
Kolmapäev, 07.05.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Küpsetatud kanapoolkoivad508,614,130,3174,9
2. Sõmer riis902,031,9223,95124,4
3. Keedetud kartul 1001,910,1116,8177,7
4. Kõrvitsa - porgandisalat 800,710,2411,2751,4
5. Porgandi - ananassisalat700,622,335,8948,4
6. Punane kapsas, valge redis, porgand600,580,143,5218,1
7. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
8. Pirnimahlajook2000,670,0824,68104,6
9. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%501,61,252,2527,4
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
11. Apelsini ja õuna lõigud500,280,035,8525,3
12. Köögiviljalõigud: paprika, jääsalat, porgand500,530,143,1216,3
13. LISAKS ON VALIKUS :
14. Taimetoit: Kartuli-porgandi karri, kikerhernestega
15. Kodune kaste (G,L)
22,6622119,23786,3
Neljapäev, 08.05.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kala punases marinaadis (G,K)16013,7611,126,46186,3
2. Kartulipüree (L)1001,791,3713,8176,8
3. Kuskuss (G,SO,SN)1001,521,3214,4477,7
4. Kapsas, peet, paprika, varsseller(SR)800,980,194,8325,6
5. Porgandisalat salatikastmega600,770,934,5930,6
6. Hapukurgisalat peedi ja kõrvitsaga700,83,656,3863,3
7. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
8. Mahlajook2000,05015,4563,6
9. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
11. Õuna lõigud50006,5526,9
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Taimetoit: Köögivilja wok riisiga (lillkapsas, suvikõrvits, paprika, tomat)
14. Valge kalafilee köögiviljadega, punase kastmega (G,L,K) 
26,3831,4696,48796,4
Reede, 09.05.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Bolognese kaste (G)1505,399,387,28139,2
2. Keedetud kartulid1001,910,116,8177,7
3. Keedetud pasta (G)903,412,5219,42117
4. Valge peakapsasalat ürtidega700,772,613,4241,4
5. Hapukapsa -peedisalat700,782,245,9848,6
6. Lehtsalat õlikastmega600,632,511,1730,7
7. Salatikaste, seemned 200,388,391,4885,7
8. Piparmünditee 2000012,0749,5
9. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)504,743,2420,1132
11. Õuna ja pirni sektorid500,10,15,9325,6
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Taimetoit: Köögiviljapada
14. Kanakaste (G,L)
15. Porgand (pr)
19,7232,3596,05775,5
Keskmine:22,9726,42103,77765,35

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja