Tallinna Humanitaargümnaasium

Menüü: 30.11.2020 - 04.12.2020 Eelmine nädal
Esmaspäev, 30.11.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kotlet sea-ja veisehakklihast (G,L,m)6010,2124,03170
2. Hapukoorekaste (G,L)400,662,951,7237,2
3. Täisterapasta (G)1004,142,8823,59140,5
4. Tatrapuder, sõmer802,892,7616,12103,7
5. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga600,642,532,9138,1
6. Peedisalat salatikastmega600,830,756,3936,6
7. Hibiskuse tee2000,090,039,5139,7
8. Piim 2.5% / Keefir 2,5% (L)1504,953,837,9588,5
9.  Leiburi Eesti rukkileib (G)302,370,3613,9570,3
10. Leiburi Kaerasepik (G)201,920,828,6250,8
28,728,9294,8775,3
Teisipäev, 01.12.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hapukapsa borš veiselihaga, hapukoorega (L)3308,1619,5910,24257,6
2. Piimakissell moosiga (L)2507,195,5637,89236,5
3.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1504,953,97,286,1
4. Leiburi Ruks täisterarukkileib/Must leib/Täisterasepik (G)504,32,2323,87136,2
5. Õun1500019,6580,6
24,631,2798,85797
Kolmapäev, 02.12.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hakklihakaste köögiviljadega (G,L)1306,49,355,57136
2. Keedetud kartulid500,950,058,438,9
3. Täisterapasta (G)1506,224,3235,39210,7
4. Hapukapsasalat600,553,123,3445
5. Peedisalat päevalilleseemnetega601,083,415,9860,7
6. Marjasmuuti 2003,872,3324,79139,1
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8. Rukkileib/Seemneleib/Täisterasepik504,222,7922,2134,2
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: porgand
26,5827,97110,46822
Neljapäev, 03.12.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kuldne kalasupp (lõhefileest)33011,2714,3813,63235,8
2. Hommikuhelbed piimaga (G,L)1506,8113,3241,85323,4
3.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1805,944,688,64103,3
4.  Rukkileib(G)301,920,2416,0275,8
5. Leiburi Kaerasepik (G)201,920,828,6250,8
6. Pirn ja porgandi lõigud1500,970,6716,2276,7
28,8334,11104,98865,8
Reede, 04.12.2020
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Hautatud sealiha tomati-ja sibulaga (G,L)1259,039,994,48148,3
2. Tatrapuder, sõmer1003,623,4620,16129,6
3. Täistera makaronid, keedetud (G)802,883,1516,3108
4. Värske kurgi-tomati-redise-kapsasalat600,613,412,8646
5. Peedisalat õunte ja rosinatega600,573,098,6866,7
6. Mustsõstrajook2000,350,1315,2265,1
7.  Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L)1003,32,64,857,4
8.  Rukkileib(G)301,920,2416,0275,8
9. Kodune sepik (G)201,940,68,4248,1
24,2226,6796,94744,8
Keskmine:26,5929,79101,21800,98