Prantsuse Lütseum

Menüü: 17.11.2025 - 21.11.2025
Esmaspäev, 17.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Bolognese kaste (G) ( veise- ja seahakkliha, sibul, tomat)1405,038,756,79129,9
2. Keedetud makaronid (G)803,062,2520,19116,2
3. Sõmer riis601,351,2815,9682,9
4. Sõmer tatrapuder köögiviljadega (porgand, sibul) 501,711,259,5557,7
5. Aurutatud peet 400,551,093,9728,7
6.  Porgand, kapsas, valge redis400,40,092,0110,8
7. Salatikaste, seemned 150,286,31,1164,3
8. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad)400,341,71,7224,2
9. PRIA piimatoode: Piim 2.5% / Keefir 2,5% (L)1504,83,756,7582,2
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)302,851,9412,0679,2
11. Õun ja pirn (pr)1400,280,2816,5971,8
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Taimetoit: Kuskuss köögiviljadega (G,SO)
20,6628,6896,7747,9
Teisipäev, 18.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Köögiviljasupp kanalihaga(L)3006,715,1916,97238,4
2. Kakaopuding (L)1804,8342,6222,2
3. Koduaiamoos100,060,031,958,5
4. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1504,83,757,284,1
5. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)403,792,5916,08105,6
6. Apelsini ja õuna lõigud1100,610,0612,8755,8
7. Köögiviljalõigud: kaalikas, porgand, valge redis900,90,255,6729,2
8. LISAKS ON VALIKUS :
9. Kanasupp nuudlitega (G)
10. Taimetoit: Köögiviljapüreesupp
21,6624,86103,34743,7
Kolmapäev, 19.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Sealiha, koorese sibulakastmega (G,L)15012,0512,083,2174,8
2. Odrakruubipuder köögiviljadega (G,L)803,094,1413,4106,1
3. Tatrapuder,sõmer702,532,4214,1190,8
4. Keedetud kartul 601,150,0610,0946,6
5. Aurutatud türgioad 400,661,722,4528,8
6. Kapsas,kaalikas, peet800,640,236,1730,1
7. Salatikaste, seemned 180,347,561,3377,1
8. Porgandisalat seemnetega401,093,06345,2
9. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%501,61,252,428
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)353,322,2714,0792,4
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Taimetoit: Köögiviljapada
26,4734,7970,22720
Neljapäev, 20.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Kala Poola kastmes (valge kalafilee, ) (G,L,M,K)14012,646,863,93131,7
2. Sõmer riis851,921,8222,62117,5
3. Kartulipüree (L)901,621,2412,4469,1
4. Kuskuss (G,SO,SN)500,760,667,2238,9
5. Aurutatud lillkapsas ja roheline hernes500,590,872,9422,6
6. Punane kapsas, kõrvits, porgand800,874,188,2376,1
7. Salatikaste, seemned 180,347,561,3377,1
8. Kõrvitsa-kaalikasalat400,321,952,0627,9
9. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Maitsestamata jogurt 2,5%1505,183,757,1385,3
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)302,851,9412,0679,2
11. Apelsini ja punase kapsa lõigud1100,990,1911,7353,9
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Taimetoit: Kinoa pada köögiviljadega
28,0731,0191,69779,4
Reede, 21.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
1. Pilaff kanalihaga28015,4715,146,47394,4
2. Koorekaste (G,L)400,51,181,5319,3
3. Aurutatud brokoli500,70,11,610,4
4. Punane kapsas, porgand, keedetud peet, maitseroheline800,940,236,0530,8
5. Salatikaste, seemned 180,347,561,3377,1
6. Riivitud toorpeedisalat400,590,13,7818,8
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1003,22,54,856,1
8. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)302,851,9412,0679,2
9. Pirn (pr)600,260,266,9932,2
10. LISAKS ON VALIKUS :
11. Odrakruubipuder, sõmer (G)
12. Sõmer riis / tatar
13. Taimneraguu (kaalikas, porgand, aeduba, kapsas)
24,8628,9784,62718,3
Keskmine:24,3429,6689,31741,86

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja