Tallinna Pae Gümnaasium

Menüü: 10.11.2025 - 14.11.2025 Eelmine nädal
Esmaspäev, 10.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
VanuserühmIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Klass1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12
1. Chilli con Carne1501701709,2610,510,54,064,64,616,7719,0119,01144,5163,8163,8
2. Riis köögiviljadega 7090901,481,91,91,732,222,2210,2313,1613,1664,182,482,4
3. Tatrapuder,sõmer7090902,533,263,262,423,113,1114,1118,1518,1590,8116,7116,7
4. Valge peakapsasalat ürtidega5080800,550,880,881,862,982,982,443,913,9129,647,447,4
5. Hapukurgi-peedisalat5070700,610,860,861,862,62,64,155,825,8236,851,651,6
6. Porgandi - ananassisalat5070700,450,620,621,672,332,334,215,895,8934,648,448,4
7. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%5050501,61,61,61,251,251,252,42,42,4282828
8. Marjajook suhkruta1602002000,040,050,0500012,3615,4515,4550,863,663,6
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)3050502,854,744,741,943,243,2412,0620,120,179,2132132
10. Apelsini ja redise lõigud8080801,11,11,10,10,10,19,029,029,0242,442,442,4
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Ahjus küpsetatud kanakintsuliha köögiviljakastmes (G,L)
13. Sealihakaste porgandi ja punaste ubadega (G,L)
14. Keedetud kartulid
15. Taimetoit: Kapsahautis 
20,4725,5225,5216,8922,4422,4487,76112,9112,9600,9776,2776,2
Teisipäev, 11.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
VanuserühmIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Klass1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12
1. Värskekapsaborš (sealihaga)2603003006,087,017,0111,6413,4313,4317,2719,9219,92203,9235,3235,3
2. Kohupiima - mangokreem  (L)1501701705,25,895,895,486,216,2116,4718,6718,67139,8158,5158,5
3. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%1501501504,84,84,83,753,753,757,27,27,284,184,184,1
4. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)4050503,794,744,742,593,243,2416,0820,120,1105,6132132
5. Pirni ja porgandi lõigud1001101100,640,710,710,440,490,4910,8111,8911,8951,156,256,2
6. LISAKS ON VALIKUS :
7. Kana- nuudlisupp (G)
8. Talupojasupp (G)
9. Taimetoit: Hernesupp odrakruubi ja lillkapsastega (G)
20,5123,1523,1523,9127,1227,1267,8377,7877,78584,5666666
Kolmapäev, 12.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
VanuserühmIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Klass1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12
1. Tomatine sealihapada 13014014013,8814,9414,9415,3616,5416,544,214,534,53216,9233,6233,6
2. Tatrapuder,sõmer7080802,532,92,92,422,772,7714,1116,1316,1390,8103,7103,7
3. Aurutatud hirss köögiviljadega (mais, hernes, porgand)6070701,331,551,551,481,731,737,138,318,3148,456,556,5
4. Sõmer riis6080801,351,811,811,281,711,7115,9621,2921,2982,9110,6110,6
5. Kapsas, porgand, kaalikas, maitseroheline5070700,290,410,410,170,230,233,855,395,3918,525,925,9
6. Riivitud keedupeet 6070701,451,691,694,144,834,836,17,127,1269,581,181,1
7. Kõrvitsa - porgandisalat 4060600,360,530,530,120,180,185,648,458,4525,738,538,5
8. Piparmünditee suhkruta1602002000000009,6512,0712,0739,649,549,5
9. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Maitsestamata jogurt 2,5%5050501,731,731,731,251,251,252,382,382,3828,428,428,4
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)3040402,853,793,791,942,592,5912,0616,0816,0879,2105,6105,6
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Hakklihakaste (G.L)(veise- ja seahakkliha, sibul)
13. Kanakaste porgandi ja ubadega (G,L)
14. Taimetoit: Köögiviljapada
25,7629,3529,3528,1631,8331,8381,09101,74101,74700833,4833,4
Neljapäev, 13.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
VanuserühmIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Klass1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12
1. Magushapu kala (G,K)13015015011,6513,4413,442,072,382,382,83,233,2378,490,590,5
2. Sõmer riis7080801,581,811,811,51,711,7118,6321,2921,2996,8110,6110,6
3. Kuskuss köögiviljadega (G,SO)7080801,231,41,42,723,113,1110,5112,0212,0273,483,983,9
4. Kapsasalat värske kurgi- ja maisiga6070700,730,850,850,160,180,184,194,894,8921,625,225,2
5. Peedisalat5070700,741,031,031,622,272,275,98,268,2642,359,259,2
6. Valge redisesalat5070700,390,550,550,060,080,083,765,275,2717,524,624,6
7. Pirnijook 1602002000,530,670,670,060,080,0819,7424,6824,6883,7104,6104,6
8. Pria Piimatoode (L): Piim 2,5%/ Keefir 2,5%1501501504,84,84,83,753,753,756,756,756,7582,282,282,2
9. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)3050502,854,744,741,943,243,2412,0620,120,179,2132132
10. Õuna- ja kaalika lõigud1001101100,70,770,770,210,230,239,049,949,9441,946,146,1
11. LISAKS ON VALIKUS :
12. Azuu sealihast (G)
13. Hautatud valge kala koorekastmes (G,L,K)
14. Kartulipüree (L)
15. Taimetoit: Läätse dhal (Läätse-tomati hautis)
25,1930,0630,0614,0917,0417,0493,38116,41116,41617,1758,9758,9
Reede, 14.11.2025
Kogus, gValgudRasvadSüsivesikudKcal
VanuserühmIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Klass1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12 1–3 4–9 10–12
1. Praetud kanakotlet (G,L)/tk1 tk1 tk1 tk15,915,915,915,615,615,616,816,816,8279,2279,2279,2
2. Hapukoorekaste (G,L)2040400,360,710,712,394,784,780,861,711,7127,254,454,4
3. Tatrapuder,sõmer7080802,532,92,92,422,772,7714,1116,1316,1390,8103,7103,7
4. Kuskuss (G,SO,SN)7080801,061,221,220,921,061,0610,1111,5511,5554,462,262,2
5. Kartuli-tangupuder (G,L)5060600,911,091,092,042,442,447,629,159,1553,964,764,7
6. Valge peakapsasalat ürtidega5060600,550,660,661,862,232,232,442,932,9329,635,535,5
7. Riivitud keedupeet 5060601,21,451,453,454,144,145,096,16,157,969,569,5
8. Sidruni tee, suhkruta1602002000,050,060,060,020,020,027,18,878,8729,536,936,9
9. PRIA Piimatoode(L): Piim 2,5%5050501,61,61,61,251,251,252,42,42,4282828
10. Leivatoodete valik (kolm sorti)(G)3040402,853,793,791,942,592,5912,0616,0816,0879,2105,6105,6
11. Köögiviljalõigud 5050500,50,50,50,190,190,193,813,813,8119,419,419,4
12. LISAKS ON VALIKUS :
13. Sealiha, koorese sibulakastmega (G,L)
14. Kala (valge kala), tomati kaste (G,K)
15. Taimetoit: Kinoa pada köögiviljadega
27,5229,8829,8832,0937,0837,0882,495,5495,54749,1859,1859,1
Keskmine:23,8927,5927,5923,0327,127,182,49100,87100,87650,31778,74778,74

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga. Menüüs võib esineda väikeseid kõrvalekaldeid, meist mitte sõltuvatest asjaoludest. Joogivesi on söögisaalis alati tasuta kättesaadav. Täpsemat infot allergiat põhjustavate toiduainete kohta saab söökla peakokalt. Menüüs, toidu nimetuse järel märgitud allergeen, on selles toidus: G-gluteen, L-laktoos, M-muna, P-pähkel, S-seesam, SN-sinep, SR-seller, MP-maapähkel, K-kala, SO - soja